KLANTEN BEOORDELINGEN

★★★★★
5 5 1
Smaakvol, keukenwarm, prima pizza's en heerlijke salades. Zeer aan te bevelen. Bovendien onze ervaring is nu enkele maandenoud en wij bestellen telkens graag iets nieuws, altijd goed.

★★★★★
5 5 1
Op tijd en alles nog lekker warm toppie..

★★★★☆
4 5 1
lekkere shoarma, geen erg kleine kruimeltjes vlees zoals bij andere. knoflooksaus mag met frietsaus gemaakt worden, verderzeker voor herhaling vatbaar. en nog goedkoper dan elders. top

★★★★☆
4 5 1
Vriendelijke personeel en altijd lekker..

★★★★★
5 5 1
De Lekkerste schotels van alle shoarmazaken

★★★★★
5 5 1
De lekkerste shoarma van tilburg altijd lekker warm en snel bezorgt .... Toppie!

★☆☆☆☆
1 5 1
Om 02.53 gebelt bestelling geplaatst. Vervolgens gaf ik bij levering fooi maar werd de meneer toch boos omdat we te laat waren en hij naar huis wilde! Maar jullie zijn toch tot 03.00 open waarom nemen jullie dan op? Boos liep hij weg. Bij binnenkomst merkte ik dat we een pizza te kort kwamen. Toen ik belde wisten ze al voor ik de situatie uitlegde wat er fout was gegaan. Maar ondanks dat ze voor ik t zei al wiste welke pizza ik miste bleef het mijn fout want ik had t niet eerder gezegd. Hoe weten jullie dan dat ik DIE pizza te kort kom!!! Serieus !!! Niet lullen dat we te laat waren. We belde om 02.53. Niet meet opnemen dan als t niet aan kan! En vooral niet gaan schelden als we netjes vragen wat er fout is gegaan !!!! ------------------- Door Aly Baba: " Onze excuses Marlieke, het was een drukke dag voor ons. Volgende keer maken we het goed. Fijne dag!

★☆☆☆☆
1 5 1
Ik geeft deze shoarma tent een dikke onvoldoende, hadden een bestelling (via de site) gedaan en na ander half uur wachten hebben wij gebeld. Er was volgens hun geen bestelling gedaan terwijl wij een bevestiging hebben ontvangen van hun. ronduit onbeschoft. You can shuff youre shoarma were the sun doesn't shine. een zeer ontevreden klant. |>> Onze exuses voor het ongemak, dit kwam door een technische probleem op de website.

★★★★☆
4 5 1
Eten :lekker Service:goed vriendelijk e bediening jammer dat je voor het pinnen moet betalen en dat dat pas op het laatste moment word vermeld

★☆☆☆☆
1 5 1
Voor de eerste keer besteld bij Aly Baba in Tilburg , wat een slecht voedsel, teveel zout, teveel in vet gebakken friet die ook nog eens niet knapperig is ,kijk eens naar de Belgen, die doen dat veel beter....!!!! als je bestelt komen ze een uur later, als je geluk hebt, ik bestel daar niets meer, als ze dat eten zelf lekker vinden??..??? mhmmm ik in ieder geval niet

★★★★★
5 5 1
Gewoon perfect en mega snel. Voor nu en de volgende keer dank je wel. Groeten een hongerige chauffeur

★★★★★
5 5 1
Beste van tilburg en omstreken. Vriendelijke mensen. Goede kwaliteit kwantiteit en prijs Snelle levering. Altijd warm.

★★★★☆
4 5 1
Erg lekker eten maar het is een unicum als je de complete bestelling krijgt. Aan de deur zijn ze hier ook niet erg vriendelijk en het is nog nooit gecompenseerd helaas. Vandaar geen 5 sterren. Doe hier aub iets aan, begint erg vervelend te worden!

★★★★★
5 5 1
beste shoarmazaak van Tilburg! vriendelijke personele, heel behulpzaam. zal zeker vaker komen! heerlijk gegeten.

★★★★★
5 5 1
Gewoon superzaak

★☆☆☆☆
1 5 1
Rare service, komt telaat terwijl bezorgen anderhalf uur plaatsvond, schreeuwt aan de telefoon, de service is 10 keer niks, nooit meer bestellen hier!!!!

★★★★★
5 5 1
SLECHT SLECHT, CURSUS NEDERLANDS NODIG EN VERGEET RESPECT NIET!

★☆☆☆☆
1 5 1
Slecht geen eten

★★★☆☆
3 5 1
Eten is verder goed maar de service was deze keer wat minder. Via de website besteld en duidelijk bij Saus 1 en Saus 2 knoflook geselecteerd, bij 2 broodjes shoarma en 2 reuze broodjes shoarma. Uiteindelijk zijn er maar 4 geleverd. Als ik maar 4x knoflook saus wilde had ik wel ''Geen saus'' geselecteerd in het keuze menu.

★★★★★
5 5 1
Wahed goeie kapsalon

★★★★★
5 5 1
De lekkerste Shoarma van Tilburg! Super personeel

★★☆☆☆
2 5 1
Smaakt erg goed en altijd genoeg. Alleen jammer dat hey 45 minuten later werd gebracht als afgesproken en day alled koud was. JAMMER ALY BABA
KLANTEN BEOORDELINGEN Beoordeling Rating: ★★★★☆ 3.6 based on 22 reviews
5 1
Naam
Rating
Beoordeling